Achiziționează biletul până pe 30 aprilie și primești DUȘ BUCAL CADOU

Dentop Dental Forum

Termeni si conditii

1. Conditii Generale

Utilizatorii site-ului www.forum.dentop.ro (numit mai jos Dentop.ro), proprietatea
DENTOP EXPERT SRL
ONRC: J40/4062/2018
CUI: 39076462
Sediul soc: MUN. BUCUREȘTI, STR. PETRU RAREȘ, NR. 15. PARTER, SPAȚIUL 2, SECTOR 1
, isi pot comanda de pe acest portal bilete pentru o gama variata de evenimente artistice, culturale, sportive, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

DENTOP EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului Dentop.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Aceste conditii se aplica si in cazul in care vizitatorul nu cumpara biletul direct de la DENTOP EXPERT SRL, ci de la un punct oficial de vanzare, contractat de DENTOP EXPERT SRL pentru a vinde bilete la evenimente.

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor, dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor. 

Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea DENTOP EXPERT SRL si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/ modificare/ descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute. 

2. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

Toate comenzile rezervate online – sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

3. Plati si facturare

Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, pentru activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii – bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

Prin efectuarea platii si, astfel, finalizarea comenzii, cumparatorul se obliga sa respecte regulamentul oficial al evenimentului pentru care a achizitionat bilete. Omiterea informarii asupra regulamentului, neintelegerea sau neacceptarea lui de catre cumparator NU constituie motive pentru returnarea banilor sau pentru chargeback. Desi DENTOP EXPERT SRL va depune toate eforturile pentru o informare corecta a cumparatorilor, NU poate fi considerata responsabila pentru publicarea sau promovarea regulamentelor oficiale ale evenimentelor a caror vanzare de bilete o intermediaza. 

4. Procesarea si livrarea biletelor

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email (in cazul biletelor electronice) sau prin curier (in cazul biletelor fizice), in functie de optiunea selectata de client sau impusa de catre organizatorul evenimentului. In cazul biletelor fizice, costurile transportului vor fi suportate separat fata de pretul biletului de catre cumparator.

Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.

In cazul biletelor livrate prin curier, clientului ii este recomandat sa deschida plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Responsabilitatea Dentop.ro asupra comenzii inceteaza dupa ce biletele au fost livrate in conditii normale catre cumparator.

Orice reclamatiile cu privire la deteriorarea sau nelivrarea biletelor nu va putea fi directionata catre Dentop.ro.

In cazul comenzilor realizate prin varianta de ridicare de la sedii cu plata la sedii, daca clientul nu a ridicat biletele pana in preziua evenimentului, comanda se anuleaza cu 12 de h inainte de inceperea evenimentului.

5. Deterioare, pierdere, retiparire

Dentop.ro nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate in orice fel ulterior livrarii catre utilizatorul final. In cazul in care cumparatorul poate fi identificat va putem reemite biletul contra unei taxe de 20 de lei/bilet. In cazul in care cumparatorul nu poate fi identificat reemiterea biletului nu este posibila.  

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor de bare prezente pe acestea. Dentop.ro nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

6. Modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

Biletele care nu au fost cumparate din reteaua DENTOP EXPERT SRL nu vor fi rambursate.

Mutarea spectacolului/evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

In cazurile in care exista probleme la eveniment: locuri lipsa, dublaje sau alte probleme ce tin de organizarea evenimentului ele trebuie semnalate personalui de acces sau securitate existent la eveniment.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care au fost achizitionate.

Activitatea DENTOP EXPERT SRL se rezuma strict la distributia de bilete, iar in privinta returnarii banilor aferenti biletelor achizitionate prin intermediul portalului, sau de la parteneri, DENTOP EXPERT SRL nu are nici o responsabilitate.

Sumele incasate aferente biletelor vandute sunt trimise la intervale precise in conturile organizatorilor, conform acordurilor avute cu acestia, prin urmare, in cazul anularii unui eveniment, DENTOP EXPERT SRL poate face doar eforturi pentru a determina organizatorii de evenimente sa returneze banii cumparatorilor, neputand sa utilizeze alte cai exceptand caile legale. Sumele solicitate pentru ramburs de catre clienti, care nu se regasesc in conturile DENTOP EXPERT SRL deoarece au fost deja transferate catre organizator, se supun exclusiv actiunior acestuia. In cazul in care organizatorul nu returneaza sumele aferente comenzilor solicitate pentru returnare catre DENTOP EXPERT SRL, actiunile legale initiate de catre cumparatori vor fi luate asupra organizatorului, nu asupra distribuitorului, in speta, DENTOP EXPERT SRL.

Biletele vandute prin intermediul portalului, nu sunt proprietatea companiei DENTOP EXPERT SRL, ci a organizatorilor, prin urmare, reglementarile privind politica de garantie nu se aplica.

DENTOP EXPERT SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau deficiente de organizare ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele sau pentru restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorii trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.

In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

In cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmei de ticketing.

In cazul in care un eveniment  este anulat sau reprogramat, din cauze ce tin de organizator, DENTOP EXPERT SRL va returna cumparatorilor doar contravaloarea biletelor, comisionul de editare, tiparire si distributie nu va putea fi returnat, precum nici costurile suplimentare (taxa de procesare, taxa de rezervare, curierat).

In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de DENTOP EXPERT SRL, poate fi returnata dupa cum urmeaza :

Pentru copiii sub 14 ani, accesul la evenimente nu poate avea loc decat daca sunt insotiti de un parinte sau tutore legal. Pentru copiii peste 14 ani, trebuie verificate regulile organizatorului, pentru ca acestea pot fi diferite dupa caz. 

În conformitate cu legislatia Uniunii Europene, aveti dreptul de a anula o comanda facuta on-line.

Aceasta perioada de „reflectie” începe cu ziua în care ati primit produsul. Puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgândit. Aceasta regula se aplica ori de câte ori achizitionati produse fara a merge la magazin – de exemplu când comandati prin telefon, fax, posta sau internet.

Produse excluse – perioada de paisprezece zile nu se aplica urmatoarelor produse:

7. Revanzarea biletelor

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la Dentop.ro catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.

8. Consimtamant privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

DENTOP EXPERT SRL prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.

8.1. Principii de protectie a datelor  

8.2. Datele personale

8.3. Colectarea datelor personale

8.4. Scopul colectarii datelor personale

8.5. Utilizarea datelor personale

8.6. Securitatea procesarii

8.7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

9. Cookies

9.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server sau catre un server al unei terte parti.

9.2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila în principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului într-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferintele în materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate în pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne îmbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

10. Consimtamant

 Prin utilizarea in continuare a serviciilor DENTOP EXPERT SRL declar faptul ca am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu caracter personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.

11. Prin achiziţionarea unui bilet cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte regulamentul oficial al evenimentului, precum şi următoarele prevederi: 

• Biletul îşi pierde valabilitatea după ce cumpărătorul/spectatorul părăseşte locaţia evenimentului, în 

afara cazului în care regulamentul evenimentului prevede acest drept în mod explicit. 

• Nerespectarea regulamentului formulat de organizator sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele 

prevăzute poate declanșa anularea biletului/biletelor şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la 

eveniment. Returnarea biletului, în cazurile menţionate, nu este posibilă. 

• Biletele care prezintă defecte de imprimare ce fac imposibilă utilizarea lor de către cumpărător vor fi 

înlocuite pe loc, însă nu se va returna contravaloarea lor. 

• În cazul anulării sau amânării unui eveniment, cumpărătorul biletului are dreptul de a-l înapoia numai la 

locul de unde a fost cumpărat, în termenul specificat de organizatorul evenimentului. Dentop.ro, 

împreună cu partenerii săi/puncte de vânzare prin care îşi desfăşoară activitatea, nu sunt organizatori de 

evenimente, ci intermediari, şi nu sunt responsabili legal pentru restituirea banilor. 

• În cazul unei anulări, amânări, sau în caz de schimbare a programului sumele rezultate din costurile 

suplimentare (transport, hotel, curier, taxe bancare etc.) nu vor fi returnate. 

• Introducerea şi/sau utilizarea în spațiul de eveniment a obiectelor contondente sau tăioase, sticle, căni, 

beţe, arme, artificii sau alte obiecte listate în regulile de ordine interioară ale locaţiei sunt strict interzise. 

• Sunetul puternic poate cauza probleme ale auzului sau alte probleme de sănătate. 

• Cumpăraţi-vă biletul doar de la puncte de vânzare autorizate. 

FALSIFICAREA SAU TENTATIVA DE FALSIFICARE A  BILETULUI SE PEDEPSEȘTE CONFORM LEGII

Înscrie-te pentru ediția II: din 2025